Már csak hármat kell aludni és elérkezik az év egyik legjobban vár futóeseménye, a 26. Nike Félmaraton.

A félmaraton különleges táv: már komoly felkészülést igényel, de még nem kíván olyan lemondásokat az embertől, mint egy tisztességes maratoni edzésterv.

Egy egészséges és tettre kész ember egy év alatt - akár a nulláról indulva is - magabiztosan felkészülhet rá, és ami a legfontosabb, az egyik legnagyobb legendának, a maratonnak az előszobája.

A futó bloggerek is aktívan készülnek a vasárnapra, míg pantomimes, az Ennyire Futja egyik gazdája az 1:45-ért fog küzdeni, jelenleg még a cipőválasztáson és a verseny előtti parán morfondírozik, addig Lemúr Miki a Hosszútáv blog társguruja 1:39-ről álmodozik és nagyon jól használható ütemtáblás karszalagot ajánl figyelmünkbe.

Nagy nap lesz a vasárnap Dagadt Köcsög életében is, ő egy fogyókúrával párosított életmódváltás részeként kezdett futni és lett e sport szerelmese. Egész évi munkájának gyümölcsét fogja remélhetőleg sikeresen leszüretelni egy 2 órán belüli félmarcsival.

Egyéni rekordja megdöntésére készül jubileumi "nájkiján" Gusztos Peti barátom is, az ő gondolatait is feltétlen olvassátok el!

Ne feledkezzünk meg a Futóblog-ról se, ahol egy szívbe markoló és elgondolkodtató posztot olvashatunk a vasárnapi verseny egyik legkülönlegesebb indulójáról.

Én idén nem egyéni csúcsjavításra készülök, ennél sokkal különlegesebb utazás vár rám: a SUHANJ! alapítvány csapatával, futócipőben és kerekesszékkel suhanó barátokkal együtt futom a 21 kilométert, ahol Berta Feri cimborámmal a 2:30-as iram betartása lesz a feladatunk.
 

 

Remélem mindenki készen áll a nagy megmérettetésre, más feladatunk már nincs mint pihenni, feltölteni a glikogénraktárakat és lehetőségekhez képest nyugodtan felsorakozni a rajtnál. Kívánom mindenkinek, hogy igazi ünnep legyen neki a vasárnap és jól megérdemelt elégedettséggel fusson át a célszalagon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fussatokbolondok.blog.hu/api/trackback/id/tr53194944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása